Bryggervangen 36, 4. 1., 2100 København Ø

Forældrekøb? Indflytningsklar med stor altan

Velkommen til Bryggervangen 36. 4. sal. lejl. 1

Denne flotte og indflytningsklare lejlighed udbydes nu til salg. Altanen er nyopsat for sælgers regning, hvilket vil sige at lånet for altanen er betalt helt ud. Adressen er en yderst rolig beliggenhed, idet Skt. Kjelds Plads det seneste år er blevet lukket helt af for biler, hvilket gør det til et område for cyklister og fodgængere (uden gennemkørende tratik).

Lejligheden er yderst velindrettet med entré, soveværelse med skabsplads, skøn lys stue med plads til såvel spisebord samt sofa-arrangement. Lejlighedens størrelse synes klart større takket være det store altan. Fra 4. etage er det ikke svært at forestille sig hvor meget himmel man ser og hvilket skønt view over Københavns tage... for ikke at tale om alle lysene i Københavns gader om natten.
Envidere køkken samt badeværelse med vaskemaskine og bruseniche. Med andre ord et perfekt forældrekøb.

Dette er jeres chance for at bo i et kvarter, der kombinerer det bedste fra begge verdener. Klimakvarteret på Ydre Østerbro er kendt for sin ro, samtidig med at det er tæt på byens pulserende liv. Gode oplevelser venter i de nærliggende parker og ved Søerne, mens lokale butikker og hyggelige caféer skaber et nærmiljø med karakter. Med denne lejlighed får I ikke bare et hjem, men også adgang til en levende og bæredygtig livsstil. Velkommen til Klimakvarteret, hvor komfort og grønne omgivelser går hånd i hånd.

Vi glæder os enormt til at kunne vise jer lejligheden. Ring for fremvisning allerede i dag.