Utrolig søde og imødekommende mennesker, Mette & Anders

Mette (Adamsen) og Anders (Klein) er utrolig søde og imødekommende personer. Tak for alt.
Mvh Hanne og Jens, Lille Havdrupvej 4

Samarbejdet har været en fornøjelse

Samarbejdet har været en fornøjelse. Fin kommunikation i den rette mængde og på rette tid. Stor fleksibilitet i forbindelse med fremvisninger, der skulle passe sammen med,  at sælger er immobil.
Mvh sælgers børn, Plejlstien 3

Vi er meget tilfredse mht salget af min mors hus

Tak for handlen og samarbejdet. Vi er meget tilfredse mht. salget af min mors hus. Vi fik jer anbefalet af andre fra området og vi blev bekræftet i at I var det rettet valg til at stå for salget af min mors hus. Tak for det.
Hilsen Steffen, sælgers søn, Vibevej 28

Ro i maven hele vejen igennem

Mette og Anders er meget professionelle i deres tilgang. Meget imødekommende, og realistiske omkring hele boligsalget. Mette som jeg har haft mest med at gøre, har været der hele vejen igennem, uanset hvilke spørgsmål jeg har haft, og har svaret relativt hurtigt, hvilket har givet ro i maven hele vejen igennem. Alt i alt har det været en tryg og god proces. Kan klart anbefales!!

Mvh Rabi fra Hovedgaden 64, Havdrup

Hurtigt salg!

Et 10 tal til teamet Klein & Adamsen. Vi fik god rådgivning, de var imødekommende allerede fra første møde og så fik vi et hurtigt salg. Hvad mere kan man ønske sig.

Vh os fra Rævens Kvarter13, Lille Skensved

God service og feedback

Et stort 10 tal til Mette og Anders fra Klein & Adamsen. Det er virkelig et bedre Boligsalg man får hos dem. God service og fyldestgørende feedback både efter fremvisninger men også om markedet generelt hvis aktiviteten udebliver. Kan kun sende mine varmeste anbefalinger i deres retning.

Med venlig hilsen Benny fra Svenstrupvang 16

Vi er meget tilfredse

Alt gik som det skulle. Hurtigt salg og til en pris over vores mindstepris. Alt i alt er vi meget tilfredse med handlen og mægleren Bedre Bolig Salg, Klein & Adamsen.

Mvh Lasse, Ahornvej 16, Bjæverskov

Mange tak. Og igen mange tak for hjælpen

At bruge Mette og Klein & Adamsen har været en helt igennem fantastisk oplevelse fra vores side, fra første salgsvurdering og snak omkring drømme for fremtidigt hus til endelige underskrift. Mette’s rådgivning og hjælp har været ligeså imødekommende og personlig, som vi håbede på da vi ringede til den lokale ejendomsmægler. De har både hjulpet os med at sælge og ind i vores nye hus. Og vi ringer helt klart igen når vi senere i livet skal videre igen.
Med venlig hilsen Michelle og Daniel, Sallevvej 22

Sammen fik vi løst udfordringer - så tak for god behandling

Jeg har været glad for den hjælp og rådgivning som Mette og Anders har givet mig.  Selvom jeg måske ikke helt fik den pris jeg havde håbet på, kan jeg stadig komme videre.  Og de udfordringer vi havde i forbindelse med afslutning af handlen fik vi løst i fællesskab, så tak for en god behandling.
Brian Danielsen, Vemmedrupvej 97

De var super dygtige og vi var meget trygge

Vi er utrolige galde for at have valgt Bedre BoligSalg. De var super dygtige og vi var meget trygge under hele forløbet. Vi valgte Bedre BoligSalg da vi skulle sælge vores hus med en svær beliggenhed, og de kendte til området og byen og kunne derfor se mulighederne og fordelene i stedet for udfordringen. Vi vil til enhver tid anbefale Bedre BoligSalg og skulle vi stå en anden gang i et hussalg, vil vi uden tvivl gå til dem igen.
Hilsen Emilie og Tobias, Hovedgaden 6, Havdrup

Fik løst opgaven til perfektion

Tak til de sødeste og dygtigste mæglere. De fik en svær opgave, men pga deres gåpåmod, professionalisme og deres altid hjælpsomme og søde måde at være på, fik de løst opgaven til perfektion. Tak for altid at være tilgængelige og hjælpsomme - I skal have stor tak herfra!
Hilsen Gitte, Søvænget 6,1.tv. Havdrup

Går lidt længere end hvad man kan forvente

Det er stærkt styret, med sådan en rutchebanetur vi har været igennem, så har man ikke kunne tænke sig en bedre og professionel sparrings partner end Klein & Adamsen, Bedre Boligsalg, der lige er gået lidt længere end man kan forvente når man havde brug for hjælp der også lå ”lidt” uden for selve salget.
Vi er meget taknemlige.
Mvh Rasmus, Brinken 19

Verdens bedste mæglere

Verdens bedste mæglere har hjulpet os til at få solgt vores gamle hus og købt vores drømmehus.
Stor tak til Mette og Anders

Mvh Karina og Arne, Akacievangen Havdrup

Vi er meget tilfredse!

Vi har været meget tilfredse med Anders og Mette, og trygge hele vejen igennem. Dette skyldes især jeres tilstedeværelse, både ved besøg men også over telefon. Vi har følt os set og hørt, og mærket jeres oprigtige interesse i at få huset solgt, men på en måde, hvor mine bedsteforældre stadig var med i processen, da det naturligt var svært for dem at skulle af med huset.
Vi er glade for at vi valgte jer i 2. omgang og fik et nyt syn på hvad vi kunne gøre for, at gøre huset mere interessant, imens at I gjorde jeres for at sælge huset.
Vi takker mange gange for et godt samarbejde!
Mvh Sofie, Birgitte og Karl-Heinz

Kæmper for et godt salg!

Mette og Anders er fantastiske mennesker, der virkelig kæmper alt hvad de kan for et salg, selv når markedet ikke er helt optimalt.
Mvh Karin, Hovedgaden 42 i Havdrup

Godt partnerskab - i øjenhøjde!

Godt partnerskab - i øjenhøjde!
Hilsen Thujavangen 27, Havdrup

Vi følte at både kemi og professionalisme gik op i en højere enhed

Vi valgte Bedre BoligSalg, Klein & Adamsen da vi skulle have solgt vores bolig i foråret 2023.  Vi havde oprindeligt sat boligen til salg i februar 2022, hvor b.la invasionen af Ukraine satte en brat stopper for ejendomshandler. I denne periode var vi repræsenteret af to forskellige mæglere, men måtte desværre konstatere, at samarbejdet haltede. Dette skyldtes især manglende kommunikation.
Vi var derfor ekstra på vagt, da vi satte boligen til salg igen. Valget faldt på Klein & Adamsen, da vi følte at både kemi og professionalisme gik op i en højere enhed. Den indledende snak var oprigtig og ærlig ligesom rådgivning omkring salg og pris var det.
Fra dag 1 har vi alene oplevet et højt informationsniveau og en kæmpe proaktivitet fra mæglerhuset. Vi følte med det samme, at vi var i trygge hænder. Der blev lyttet til vores historie, og det blev taget alvorligt, at samarbejde, kommunikation og feedback var vigtigt for os. Klein og Adamsens tilgang til opgaven og deres engagement har været afgørende i salget af vores bolig, og vi kan kun give vores varmeste anbefaling.

Kæmpe ros fra sælgerne af Vibevej 10, Viby Sjælland

En fornøjelse at samarbejde

Hej Anders, Det har været en fornøjelse at samarbejde med dig som ejendomsmægler.
Din opmærksomhed på vores ønsker og behov gjorde en forskel i processen. Tak for din professionelle indsats!
Jeg vil anbefale jer som ejendomsmægler til enhver tid :)
Med venlig hilsen Louiza

Yderst personlig rådgivning

Vi følte os i gode hænder, med en yderst personlig rådgivning af vores boligsalg. Huset blev solgt på kun 1 uge og det opfølgende arbejde var meget tilfredsstillende. Vi vil til enhver tid anbefale Klein & Adamsen.
Vh  Catrin Rasmussen, Lærkemosen 6, Greve

Vil gerne anbefale jer til venner og familie

Vi er glade for Ejendomsmæglerens indsats og vil gerne anbefale jer til vores venner og familie.
Vh sælgerne af Mønstedsvej 18, Greve

Dygtige mæglere

Klein & Adamsen er meget dygtige mæglere som har styr på tingene. Kæmpe stor anbefaling herfra.
Mvh Rolf Sallevvej 40B, Havdrup

Alt blev ført helt til dørs

Kære Anders, Tusind tak for alt dit arbejde med salget af Hovedgaden 12, vi sætter stor pris på det gode samarbejde og at det blev ført helt til dørs.
Mvh Mia Bagger, Hovedgaden 12, Karlslunde

Ikke én eneste nagativ ting at sige..

Det er ikke muligt at sige én eneste negativ ting ifm. salget af vores hus gennem Bedre Bolig Salg - Klein & Adamsen. Kompetent, nærværende og professionel rådgivning. At de så tilmed solgte huset på under 2 mdr. er helt utroligt da vi havde forsøgt i 8 mdr. hos anden stor kendt mæglerkæde. Med venlig hilsen den store glade familie fra Vestergade, Viby Sj.

Behageligt og meget kompetent samarbejde

Meget behageligt og kompetent samarbejde med Klein & Adamsen. Det tog lidt tid at finde den rette køber, men i et svært marked og når vi allerede havde prøvet en anden mægler inde, så er et salg under alle omstændigheder meget tilfredsstillende. Vi er meget tilfredse.
Tak for det. Kærlig hilsen os fra Græsmarken 23, Solrød.

Tak - også fra min mor

Vi er utrolig tilfredse, også orienteringen over for min mor, som er den egentlige sælger trods hendes høje alder. Vi har blot rosende ord til overs for Mæglerne Klein & Adamsen.
Hilsen Ørstedvej 36A, Havdrup

Jeg er ovenud tilfreds

Jeg havde en rigtig god mavefornemmelse efter mit første møde med Mette og jeg må sige at jeg er glad for mit valg! Jeg blev hele tiden holdt opdateret og hjulpet med mine spørgsmål osv. Jeg er er ovenud tilfreds.
Naja, Vinkelvej 25, Havdrup

Vi følte os hørt og forstået

Vi skulle sælge, vores dejlige hjem gennem 33 år.
Første udfordring, hvilken mægler?
Vi havde besøg, af Anders fra KleinAdamsen Bedre bolig salg. Vi fik et godt og ærligt indtryk af hvad de stod for. Vi følte os hørt, forstået og de har været så hjælpsomme hele vejen igennem. Vejen fra det sat til salg og solgt, var det Mette der var på vores sag. Mette sørgede for, at vi hele tiden viste, hvad der skete omkring vores bolig, via mail eller telefon, dette gjorde os trygge hele vejen. Den vej som blev kort, da vores bolig som ønsket, blev solgt hurtigt, 5 uger. Vi vil til hver en tid, anbefale Mette og Anders. De er fantastiske til deres job.

Gitte og Henrik Muxoll, Hedevænget 12, Havdrup

Tak for jeres store indsats

Tak for jeres store indsats for at få vores hus solgt. Vi er super glade for at det lykkedes så vi kom videre til det nye drømmehus som passer perfekt til os. Uden Klein og Adamsen Bedre Boligsalg havde vi opgivet da vi tidligere havde forsøgt hos anden mægler uden held. Vi har fået en god og ordentlig behandling af de altid smukke mennesker med god energi. Vi giver dem maksimum af stjerner.
Betina og Benny, Hirsevænget 14, Herfølge

God behandling, samt professionelt forløb

I forbindelse med vores huskøb i Ringsted har vi oplevet en rigtig god behandling, samt professionelt forløb ved Klein & Adamsen.
Både Mette og Anders har været meget kompetente, vi har følt os hørt og forstået igennem hele processen og vi er under hele handlen blevet godt opdateret.
Mette og Anders er helt sikkert et sted hvor vi vil henvende os hvis vi en dag skal sælge. Ud over at de er dygtige, er de også enormt søde begge to.
Tak for en god handel, vi kunne ikke være mere tilfredse med både huskøb og processen herom.
Mvh
Signe og Martin, Tjørnevej 18, Ringsted

Vi har solgt hus på kort tid til overbud!

Mette og Anders besøgte os med henblik på en vurdering af vores hus. Vi oplevede en rigtig grundig gennemgang af vores hus, men også en vigtig snak om hvad vi gerne ville når vi havde solgt huset. Vi oplevede to engagerede og ærlige personer/mæglere, som ville os det bedste. Der var ikke noget forhastet over rådgivningen eller deres ageren overfor os og vi fik hurtigt et godt indtryk at dem og deres firma.
Til hussalget fik vi gode råd til hvordan det ville fremstå bedst i en salgssituation hvilket var vigtigt for os at vide da vi har boet i samme hus i 20 år og derfor måske ikke selv ville kunne se den med ”købers øjne”.
Vi har ikke solgt bolig før og var derfor helt grønne området. Vi havde mange spørgsmål som alle blev besvaret og vi følte stor tillid til at de var de rigtige til at hjælpe os godt videre.
Imens salget stod på, følte vi at de begge var meget tilgængelige. Vi blev ”holdt i hånden” igennem hele forløbet, fra første møde til nøgleoverdragelsen. Deres erfaring og kendskab til markedet gjorde, at vi satte huset helt rigtigt i udbud. Det betød det at der var flere købere til huset hvilket resulterede i at huset faktisk blev handlet til over udbudspris.
Da vi står og skal købe en anden bolig her i nærmeste fremtid agter vi også at bruge Bedre BoligSalg, Klein & Adamsen som køberrådgivere.
Vi vil klart anbefale Bedre BoligSalg, Klein & Adamsen til alle vi kender
Sanne og Gary, Tjørnevej 18

Vores største anbefaling går til Anders og Mette

Vi følte os mødt, og at det var et reelt samarbejde omkring at få huset solgt.
Vi havde vores tvivl om en nystartet lokal mægler, kunne sælge vores hus, men både viljen til at ville lykkes, men også det personlige forhold vi fik opbygget ret hurtigt fik os overbevist.
Vi kom fra en større kæde hvor vi havde været i 6 måneder, og vi følte os som “en i bunken”. Vi manglede feedback omkring huset, initiativer til at få huset solgt og meget mere. Mette og Anders leverer i den helt anden boldgade – vi kunne hurtigt mærke at de ønskede at hjælpe os og det var et samarbejde om tingene.
De formåede faktisk at få solgt huset på første fremvisning, og vi er næsten ærgerlige over det gik så stærkt, for det var faktisk et ret fedt samarbejde.
Vores største anbefaling går til Klein & Adamsen
Hilsen Stine og Peter, Byløkke 1

Nærværende, ærlige og kompetente!

Nærværende, ærlige og kompetente!
Vi var i gang med at sælge vores hus og havde fået et tilbud og en vurdering fra en ejendomsmægler, da vores søn gjorde opmærksom på, at vi havde fået en ny lokal ejendomsmægler. Vi tog kontakt til Bedre BoligSalg Klein & Adamsen, og de var hurtige til at komme til kaffe og kigge huset igennem. Vi var ikke i tvivl, det var dem der skulle sælge vores hus, de var nærværende, ærlige og kompetente.
Skal vi på boligmarked igen, bliver det helt sikker med hjælp fra Anders og Mette.
Hilsen
Kirsten og Bo, Bækparken 24, Havdrup

En super oplevelse fra start til slut

Vi har netop solgt hus, alt er gået super nemt og problemfrit. Vi har hele tiden fået super rådgivning om alting, og der er samtidig lyttet til vores ønsker. Hurtig opfølgning på vores spørgsmål. Alt i alt, en super oplevelse fra start til slut.
Hilsen
Betina og Chris, sælger af Antilopevej 58, Lille Skensved

Tak for hjælpen, Mette og Anders

Vi valgte Jer som ejendomsmægler ved salget af vores mors hus – og det var det helt rigtige valg.I er hele vejen igennem troværdige, omhyggelige og nærværende. Og super søde ��
Vi har virkelig følt at I ville det bedste både for os som sælger, og for køberen af huset. Med Jeres indsats blev huset solgt i løbet af kort tid, og det er vi meget tilfredse med.
Vi ønsker Jer alt det bedste i fremtiden.
Sælger af Stentoften 13, Osted

Jeg blev som boligkøber ”fanget” af den gode energi

Jeg blev tidligt opmærksom på boligen, som var til salg, og jeg var straks interesseret. Der var dog nogle udfordringer ved huset, så jeg satte købet lidt på pause. Jeg blev dog så begejstret over at Anders efterfølgende kontaktede mig og oplyste at der var sat en murer på at løse et problem ved huset. Jeg synes, at det var en positiv attitude og jeg fik lyst til at se ejendommen igen.
Mette lød frisk i telefonen og Anders sprang til og arrangerede hurtigt en ny fremvisning. Jeg ved godt, at man siger, at en mægler skal være sælgers mand, men jeg føler at både Anders og Mette også har været til stor hjælp for mig som køber. Nu er der så mindre end 2 uger til at jeg kan overtage huset og jeg glæder mig meget.
Georg, kunde hos Klein & Adamsen, køb i Lejre

Holdt i hånden hele vejen

Vi har netop købt en bolig – det var ikke bare lige til, og vi var slet ikke kommet i mål uden Mettes kompetente råd, støtte og vejledning.
Vi er blevet holdt i hånden hele vejen, og når det så allermest sort ud eller når vi mistede overblikket kunne et simpelt telefonopkald give os ro i maven og overblik igen. Ikke nok med at Mette var til rådighed døgnet rundt, så var hun også aktiv i hele processen og var god til at ringe eller skrive bare for at høre hvordan det gik.
Som sagt var vi ikke kommet i mål uden Mette, og vi kan kun anbefale alle der står og skal købe en bolig at gøre brug af Klein & Adamsens’ køberrådgivning, det er de bedste penge jeg har brugt i mange år. Der er heller ingen tvivl om hvem jeg vil bruge når tiden kommer til at vores hus skal sælges.
Så gør jer den tjeneste at tage fat i dem hvis du står og skal sælge dit hus, men i den grad også hvis du står og skal købe. Du kan i det mindste ringe og høre hvad de kan gøre for dig, for jeg er sikker på at i også med det samme vil kunne mærke den gode energi og entusiasme de bidrager med.
Tak til Klein & Adamsen
5 stjerner herfra
Ann og Jesper

Kæmpe anbefaling herfra

Kæmpe anbefaling herfra
Vi brugte Klein & Adamsen som købermælger i forbindelse med køb af vores kommende hus i Havdrup.
Vi følte fra første sekund, at vi var i trygge hænder og kunne straks mærke professionelisme, og under hele processen fik vi svar på alle de spørgsmål, vi havde.
Al kommunikation mellem salgsmælgler, bank og os selv blev ordnet at Mette Adamsen som guidede os gemmen på absolut bedste vis.
Derudover har Mette fremvist os flere boliger og er uden sammenligning den mest behagelige og empatiske mægler vi har mødt, i en branche hvor den slags er svære at finde.
Så 5 stjerner til Klein & Adamsen herfra Morten & Julie

En varm anbefaling herfra

Vi havde fornøjelsen af Ejendomsmægler Klein & Adamsen´s boligrådgivning, vedr. vores første huskøb. De fandt hurtigt nogle punkter i købsaftalen, som var vigtige for os i handlen, som der skulle tages hånd om. Alle vores spørgsmål blev klaret hurtigt og professionelt og vi følte os i gode hænder under hele købsprocessen. En varm anbefaling herfra.
Denise og Daniel

Salg af både ejerlejlighed og rækkehus

Anders er nok den mest troværdige ejendomsmægler vi har handlet med og mødt på de mange huse vi har set. Han var kompetent og  lyttede til vores ønsker og behov. Han prøvede ikke at sælge os noget bare for at sælge men ville finde det helt rigtige til os. I forbindelse  med vores salg har Anders hjulpet os flere gange. Første gang var med vores første ejerlejlighed hvor det var først møde med at skulle  sælge sit hjem. Det gik så godt at vi kontaktede ham endnu engang da vi 4 år efter skulle sælge vores rækkehus. Vi ønsker at give Anders  vores varmeste anbefalinger!
Tina og Mads, Holstedparken 6, Brøndby St.

Kompetent mægler

Vi kan på det varmeste anbefale den kompetente og meget erfarne ejendomsmægler/købermægler Mette Adamsen.
Vi havde Mette på vores købersag og vi var på intet tidspunkt i tvivl om at hun varetog vores interesser, hvilket da også viste sig ved, at hun flere steder kunne gøre os opmærksom på forhold vi aldrig selv ville have opdaget.
Mette er pålidelig og grundig og hun vender altid hurtigt tilbage. Hendes ekspertise stod til rådighed fra første fremvisning og frem til vi kunne sætte nøglen i døren.
Vi vil helt sikkert benytte Klein & Adamsen – Bedre BoligSalg, når vi en dag skal sælge vores nyerhvervede bolig.
MVH Didi

Solgt på 13 dage

Tak for godt samarbejde! Jeg har været yderst tilfreds med mægler Anders Hansens rådgivning og har stolet 100% på hans kvaliteter samt forståelse for markedet og potentielle købere. Det har føltes rigtigt hele vejen. Jeg står jo nu her med en bolig der er blevet solgt på rekordtid for en pris jeg kun havde turde håbe på når man tænker på hvor hurtigt salget gik. Det er jo 10 år af mit liv jeg lige pludselig har ”solgt”, men forløbet kunne ikke have været bedre.
Glen, Karlslunde Parkvej