Vibevej 28, 4130 Viby Sjælland

Ideelt begynderhus

Velkommen til Vibevej 28.

På en rolig villavej i hjertet af Viby Sjælland slår I dørene op til et hjem, som I kan forme til jeres helt eget. . Skulle husets 117 m2 i ét plan, en dag blive for småt til jer, så ligger der et potentiale, der snildt kan benyttes. Boligen har et kæmpe uudnyttet loftsrum på 100 m2, der på sigt kan inddrages til bolig (det skal der naturligvis søges om).

Boligen har kun haft en ejer siden 1969 og står ret originalt. Planløsningen er rigtig god. I får: Stor rummelig entré med god plads til overtøj. Brygger, hvor I bl.a. også finder loftslem til det kæmpe store loft. Husk at få det at se, hvis I tager ud og ser huset. 3 gode værelser, alle med indbyggede skabe. Badeværelse. Køkken med god skabsplads, der ligger i halvåben forbindelse til spisestuen. Fra spisestuen er der udgang til terrasse/ haven. Stuen er stor og lys og smelter i ét med spisestuen. Ny køber kan med fordel skabe et stort dejligt køkken-alrum, der således vil ligge i forbindelse med den store stue.

Grunden rummer 750 m2 og haven ligger vestvendt. Og over selve boligen er der carport samt skur.

Viby er en skøn stationsby i Roskilde kommune. Her er et super godt foreningsliv samt alle hverdagens fornødenheder. I kan gå langs de åbne vidder en stille søndag, inden mandagen og hverdagen banker på. På mindre end ti minutters gang finder I byens indkøb og idrætshal, mens det er cyklen, som hurtigt fragter jer til skole og dagtilbud. I centrum finder I også togstationen, som på henholdsvis 8 og 35 minutter bringer jer til Roskilde og København.

Vi glæder os til at vise jer huset - ring for fremvisning allerede i dag.