Lille Havdrupvej 4, Gl Havdrup, 4622 Havdrup

Drømmen kan opfyldes lige her..

Velkommen til Lille Havdrupvej 4.

Måske drømmer I om hestehold, æbleplantage, gartneri eller en park af en have. Måske ønsker I at skabe et hjem hvor erhverv og bolig er på én og samme adresse - at drift og erhverv står højt på ønskelisten. Måske kan I mærke hvordan naturskønne omgivelser trækker I jer.

Beliggenheden er ideel for jer der ønsker at være tæt på hverdagens fornødenheder, men samtidig bo lidt afsides. Byens skole er blot 1,5 km fra boligen og indkøb 2,5 km. Desuden er den erhvervsdrivende godt dækket ind med blot 5 minutter til E45 og endnu kortere til Hovedvej 6, hvilket gør det nemt at arbejde i de større byer selv om man bor i langt smukkere omgivelser end den gennemsnitlige villaejer. Er I til kultur kommer i nemt med toget til København.

Lille havdrupvej er en lukket vej og omkranset af det åbne marklandskab. Her er fred og ro og smukke omgivelser.

Ejendommen rummer et hav af muligheder. Sælger har haft ejendommen siden 1967 og har drevet gartneri i mange år. Foruden gartneriet har sælger køer og høns gående.
Selve boligdelen består af 163 m2 bolig samt 57 m2 kælder. 1000 m2 drivhus. 70 m2 garage. 161 m2 pakhus med the-køkken, frokoststue samt toilet og bad. Pakhuset giver således strålende muligheder for at have ansatte. 240 m2 lade/maskinhus. Samt diverse andre bygninger (Hønsehus, voilere, udhus mv). Hovedhuset opvarmes med Vølund jordvarmeteknik og består af 3 soveværelser. Gæstetoilet, samt badeværelse. Dejligt køkken-alrum, i åben forbindelse til stuen. Fra stuen udgang til stor overdækket terrasse - her leves livet i sommerhalvåret. 1. salen byder i dag på stor stue med udgang til altan. Stuen er med loft til kip og den smukkeste udsigt over landskabet. Her kan solnedgangen nydes i fulde drag. Sælger ynder at nyde udsigten fra 1. salen og udtaler at det er ét af husets absolut bedste steder at opholde sig.
Kælderen rummer 2 gode rum foruden vaskerum/bryggers. Kælderen har separat indgang.

Grunden spænder over 2 hektar og her er natur så langt øjet rækker.

Vi vil elske at vise jer ejendommen og alle dens muligheder. Ring for fremvisning allerede i dag.