Sallevvej 22, 4622 Havdrup

Murermestervilla

Velkommen til Sallevvej 22.

Ejendommen er opført i 1918 og fremstår i dag yderst præsentabel. Beliggenheden er central i Havdrup og alle hverdagens fornødenheder er i gå afstand fra boligen. Huset er til jer, der drømmer om mere herskabelige og charmerende rammer uden at gå på kompromis med standen.

Ejendommen er løbende blevet renoveret og stilfuldt moderniseret og fremstår i dag indflytningsklar. Som en ekstra krone på værket, har sælger energioptimeret boligen med bl.a. solceller på taget og gulvvarme i hele underetagen. Nyt tag fra 2012. Energimærket siger C og rapporterne er i øvrigt pæne.

Boligen består af: Smuk entré med skabsplads. Badeværelse med bruseniche. Elegant trappe til 1.salen. Lys og særdeles flot stue, der smelter sammen med køkken-alrummet. Køkkenet er det flotteste mægleren har set i lange tider. Alt er elegant og indbydende - her emmer af charme og luksus. Fra køkkenet udgang til stor dejlig ugeneret have.
1.salen byder på 3 gode soveværelser. Rummene er med synlige bjælker, hvilket igen skaber en charme og hygge. Et af værelserne er med hems - hyggeligt for ungerne.

Der er god plads til parkering på matriklen. Carport samt udhus på 28 m2.

Sælger har istandsat med stor respekt for husets oprindelig byggestil. Der er ikke gået på kompromis med materialerne heller - alt er kvalitet med stort K.

Vi kan slet ikke få armene ned over dette hus. Vi glæder os til at vise jer huset - skuffet bliver I ikke. Ring for fremvisning allerede i dag.