Kildevej 6, 4130 Viby Sjælland

Murermestervilla centralt i Viby

Velkommen til Kildevej 6.

En skøn murermestervilla centralt beliggende i Viby. Her får I god plads i smukke herskabelige omgivelser. Ejendommen er opført i 1930 og er løbende blevet renoveret og moderniseret med respekt for byggestilen. Bl.a nyt tag fra 2012. Hvis I er ude efter noget gedigent og med sjæl og charme behøver I ikke kigge meget længere.

Huset er indrettet således: Stor rummelig entré med plads til overtøj, gæstetoilet samt trappe til 1. salen. Smuk lys stue med sprossende vinduer og plankegulve. Fra stuen adgang til dejligt køkken-alrum. Her kan familien samles, dagens oplevelser udveksles mens maden tilberedes. For jer. der elsker at have gæster, så giver stuen også fine muligheder herfor, idet der i dag både er spisestue og dagligstue i ét. og samtidig rigtig god plads. Fra stuen udgang til terrasse, perfekt til sommerens hygge og grill.
Stueetagen rummer også badeværelse med bruseniche samt stort bryggers (også med gulvvarme).

1. salen er lys og særdeles rummelig med 3 gode soveværelser samt stor repos.

Carport samt værksted (støbt gulv og isoleret).

Villaen ligger i et fredeligt villakvarter utrolig centralt i Viby med kun 400 meter til stationen, hvorfra der er togforbindelser til Roskilde, Ringsted og København. Byen byder på masser af faciliteter/aktiviteter med borgerservice, bibliotek, café og en årlig høstfest. Børnefamiliens hverdag hjælpes godt på vej med to skoler, flere institutioner og SFO. Den aktive familie kan spille Disc Golf i Åparken eller benytte den meget aktive idrætsklub med bl.a. fodbold, håndbold, tennis, løbe- og cykelklub og to fitnesscentre. Her er et godt foreningsliv, ingen p-vagter og søde naboer - whats not to like?

Vi glæder os til at vise jer huset. Ring til os og book en fremvisning allerede idag!