Søhøj 232, 2690 Karlslunde

Velkommen til Søhøj 232

Rækkehuset er opført i 1977 og det er også her, at huset sidst blev handlet.

Huset er velholdt og forbedringer er udført. Her er bl.a. trukket vand ud til haven hvilket gør havearbejdet noget lettere.

Huset fremstår for det meste originalt, med brændeovn i gangen og de oprindelige vægge mellem køkken, gang og stuen er her stadig. Mange af boligerne i Søhøj har åbnet op så de forskellige rum er blevet større samt mere åbne og lyse. Du har med andre ord mulighed for at skabe dit helt eget.

Foran huset: Stor forhave samt carport til bilen. Flere parkeringspladser nær huset på stor parkeringsplads, der fint kan benyttes af gæster.

Karlslunde er en by som har det hele. Masser af børnepasningsmuligheder, skoler, sportsaktiviteter, indkøb mv. Af forslag til cykelture med familien kan foreslås Karlstrup Kalkgrav, Kysten langs Køge Bugt, Trylleskoven og markerne som forbinder Karlslunde og Solrød. Er du til golf er der kun 2 km. til Solrød Golfklub. Landsbyen med den charmerende landsbykirke og hyggelige gadekær er kun få hundrede meter herfra.
Området omkring Søhøj er stille og roligt. Her er gode naboer i alle aldersklasser, stisystemer og grønne velholdte fællesarealer. Der er kort afstand til offentlig transport, bussen er næsten lige ude for døren på Karlslunde Mosevej og ellers kan du cykle til Karlslunde station på kun 10 min.

Alt i alt et rækkehus der er indrettet optimalt og er perfekt til børnefamilien.

Vi glæder os til at vise dig huset!