Ahornvej 16, Vemmedrup, 4632 Bjæverskov

Helt unikt køkkenalrum - det skal bare opleves..

Velkommen til Ahornvej 16

Det som er helt unikt her, er det utrolig skønne køkkenalrum med et fantastisk lysindfald og udsigt til den grønne have. Hele boligen er flot og indbydende og det smitter af på humøret og giver en god stemning i huset. Stuen og køkkenalrummet er med gulvvarme.

Der er indgang via stort indgangsparti som også bruges som bryggers og har gulvvarme (delvist). Videre er her kontor/gamerroom/fitnesslokale mv. dette bruges som gennemgangsrum til den resterende del af boligen. Badeværelset i st. plan er også med indgang herfra. Boligen har to virkelige dejlige badeværelser, et i st. plan og et på 1. salen som har gulvvarme. Man kommer op på 1. sal fra det utrolige flotte trappeområde som er i åben forbindelse til stuen og køkkenalrummet. 1. sal byder på et lyst repos og 3 gode værelser samt et stort walk-in closet som også ville kunne omdannes til værelse hvis der er behov for det.

Udhuset/garagen er nu omdannet til et fantastisk rum med åbent til kip, flotte klinker på gulvet og ellers er her bare en dejlig feriestemning. Det er her du samler vennerne når der skal snakkes og hygges om f.eks. om den årlige skitur/festival, når mødregruppen skal samles eller bare hænges ud med vennerne og nyde livet og hinanden. Denne slyngelstue har tilmed en bar og er netop færdiggjort.

I forhold til hverdagens praktiske kabale, har børnene kun har få minutter til skole og SFO i forbindelse med Vemmedrupskolen. Nærmeste motorvejstilkørsel når I også let, og det samme gælder for Køge Centrum og Lellingeskoven. Dagligdagsindkøb er meget tæt på boligen.
Området er ideelt til børnefamilier og dem som ønsker at bo i fredelige omgivelser og så alligevel tæt på de fleste ting som sportsfaciliteter samt grønne områder og indkøb.

Vi ser frem til at vise dig Ahonvej 16 - ring for fremvisning på tlf. 3131 0406 - Vi ses!