Bryggerivej 12, 4622 Havdrup

Murermestervilla

Velkommen til Bryggerivej 12.

Huset er en smuk murermestervilla opført i 1954 og har indtil nu kun haft samme ejer. Huset fremstår dejlig lyst og størstedelen er moderniseret for kun et par år siden. Huset byder på 152m 2 bolig samt 68 m2 kælder. Dertil garage på 44 m2. Huset fremstår indflytningsklart. Badeværelset er det eneste rum, der trænger til modernisering, hvorfor I har muligheden for at sætte jeres helt eget præg. Grunden er stor (1310 m2) og vender perfekt i forhold til verdenshjørnerne. Store dele af haven er helt ugeneret og giver skøn mulighed for helt private hyggekroge.
Huset rummer: Indbydende entré med trappe til sal. Originalt badeværelse. Køkken, der er godt udnyttet og forsynet med hårde hvidevarer. Stor dejlig lys stue med smukt karnap. Fra stuen er der udgang til udestue. Her kan årstiderne nydes i fulde drag. 1. salen: Værelse. Kæmpe værelser, der snildt kan deles i to, hvilket i så fald giver 3 gode soveværelser på 1. salen.
Kælderen er tør og med god loftshøjde, hvilket giver flere anvendelsesmuligheder.

Til jer der ønsker charme men samtidig gerne vil have lidt ekstra plads at boltrer jer på.

Havdrup er en by med sjæl, hvor man møder et varmt lokalsamfund. I bliver hurtigt en del af et lokalområde, der værner om både natur og naboer. Omgivet af marker og skovområder er her rig mulighed for at trække stikket, gå lange ture og indånde den friske landluft, men uden at gå på kompromis med moderne bekvemmeligheder. I Havdrup får I mere hus for pengene, sammenlignet med de større byer som Roskilde og Solrød. Havdrup Station et knudepunkt, der gør det let at pendle til både København og de omkringliggende byer via regionaltog. Dette tillader jer at bo i rolige omgivelser, mens arbejde eller bylivets puls nemt kan nås.
Med den lokale skole og gode indkøbsmuligheder, sportsfaciliteter og et aktivt foreningsliv er Havdrup ideel for både familier og par, der søger et trygt og stabilt sted at bo.

Ring for fremvisning allerede i dag.