Rævens Kvarter 13, Ejby, 4623 Lille Skensved

Enderækkehus i ét plan.

Velkommen til Rævens Kvarter 13.

Ejby ligger i smukke omgivelser med kun 8 km. til Køge Torv. Der er nem infrastruktur til hele Sjælland ligesom der er et godt stisystem rundt i byen. Kort afstand til Ejby Skole, Ejby skov, indkøb, børnehave m.m.
Huset, I nu har chancen for at få fingrene i, er opført i 1980 og ligger særdeles godt og ugeneret i bebyggelsen. Her er i sikret et fint privatliv. Rækkehuset henvender sig godt til jer der gerne vil prøve at have hus eller til jer der gerne vil downsize og bo godt i ét plan uden den helt store have og vedligeholdelse. Grundejerforeningen råder over p-pladser. Rævens kvarter 13 er et nemt valg.

Enderækkehuset rummer hele 112 m2 og har en særdeles god planløsning. I kan tilgå huset fra hovedindgangen eller bryggersindgangen. I får en kæmpe stue der går i ét med køkkenet. Rummet er tilpas stort, og giver rig mulighed for forskellig indretning. Måske ny køber vil sætte en ø op i køkkenet? Lysindfaldet er skønt og fra stuen er der udgang til terrassen og haven. Fra køkkenet er der adgang til bryggers med vaskefaciliteter - et perfekt rum til den aktive familie, der med børn og/eller hund. 3 gode soveværelser. Badeværelse med kar. Gæstetoilet. Alt er holdt i lyse farver.

Haven er dejlig privat og byder på overdækket terrasse samt skur. Græsarealet giver fint plads til jer med grønne fingrer, eller jer der ønsker plads til boldspil / trampolin. Mulighederne er mange.

Rapporterne på huset er rigtig pæne.

Vi glæder os til at vise jer huset, ring for fremvisning allerede i dag.