Skolevænget 10, 4622 Havdrup

Lind & Risør - nemt, bekvemt og indflytningsklart

Velkommen til Skolevænget 10.
Her er huset til jer, der drømmer om noget nyere. Denne moderne Lind & Risør villa, opført i 2016 byder på et godt veludnyttet boligareal på 151 m² og inkluderer ikke mindre end 4 rummelige soveværelser, stue/køkken/alrum, 2 lækre badeværelser samt nydeligt og praktisk bryggers. Huset er klassisk opdelt med en voksenafdeling samt en børneafdeling, begge med "eget" badeværelse. Naturligvis med gulvvarme overalt i huset. Foruden selve huset får I dobbelt carport samt integreret skur med god plads til opbevaring. Endvidere mindre skur/cykelskur.
Villaen ligger på en 750 m2 grund, perfekt til at skabe uforglemmelige stunder med børnene og samvær med venner og familie under åben himmel. Havedrømmen kan blomstre her, og det er let at forestille sig lange sommeraftener og sjove aktiviteter i denne rummelige haveoase. Hjertet af boligen er klart den store åbne køkken-alrum/stue hvor maden kan tilberedes mens ungerne leger og lektierne laves. På sommerdagene, kan terrassedørene åbnes således ude og inde smelter sammen. I forbindelse til stuen ligger huset krea-rum, hvor ungerne kan lege. Rummet vil også fungere ideelt som kontor eller gæsteværelse. De flotte brede plankegulve samt store vinduespartier giver boligen et særligt kvalitetslook.

Som adressen antyder så ligger byens skole tæt på boligen, hvorfor ungerne trygt kan gå i skole selv uden at skulle krydse nogle veje
.Havdrup er en stationsby mellem Køge og Roskilde, beliggende i Solrød kommune. Byen huser godt 4000 indbyggere og byen er i skrivende stund i fuld udvikling. Her er gode tilbud i forhold til dagsinstitutioner og skole fra 0-9. klasse. Høst-fest, fastelavnsfest, juletræsfest, banko og meget andet er blot et lille udpluk af de begivenheder byen har. Hallen giver gode muligheder for den aktive familie, da stort set al form for idræt kan dyrkes her. Bakkerne er et yndet område for en gåtur med hund/børn og måske fange en haletudse. Bakkerne danner også ramme om Halloween ... Bedst af alt så hilser vi på hinanden og her er ingen p-vagter.
Vi glæder os til at vise jer huset, ring for fremvisning allerede i dag.