Hovedgaden 64, 4622 Havdrup

Godt begynderhus med stor garage

Velkommen til Hovedgaden 64.

Huset rummer 100 bolig m2 og egner sig derfor perfekt til dig/jer der ikke er super pladskrævende. Ud over selve boligen, følger der dejlig stor grund med på 1401 m2 samt 75 m2 garage. Bedst af alt ligger huset i landzone, hvorfor ejendomsskatterne er billige. Alt i alt et super godt begynderhus.

I får entré med adgang til badeværelse med bruseniche. Køkken med god skabsplads i direkte forbindelse til stuen. Stuen er rummelig og godt lysindfald. Værelse der i dag fungerer som motionsrum. Børneværelse. Endnu et stort børneværelse - kunne også være et godt krearum eller lign. Fra det store børneværelse er der adgang til udestue som sælger i dag benytter som soveværelse.

Vaskerum/bryggers tilgår man udefra. Fra bryggers adgang til kæmpe garage på 75 m2.

Haven er stor og skøn med masser af gode spots. Forhaven er østvendt, hvor morgensolen kan nydes mens man følger med i byens summen. Baghaven er særdeles privat og her vil I få de smukkeste solnedgange.


Ejendommen er opført i 1959 og opvarmes i dag med fjernvarme.

Hovedgaden 64 ligger kun små 50 m fra byzone. I nyder derfor godt af beliggenheden, mens I har alle fordele ved at være tæt på alle hverdagens fornødenheder. Indkøb og togstation er kun en lille km fra boligen.
Havdrup er en stationsby mellem Køge og Roskilde, beliggende i Solrød kommune. Byen huser godt 4000 indbyggere og byen er i skrivende stund i fuld udvikling. Her er gode tilbud i forhold til dagsinstitutioner og skole fra 0-9. klasse. Høst-fest, fastelavnsfest, juletræsfest, banko og meget andet er blot et lille udpluk af de begivenheder byer har. Hallen giver gode muligheder for den aktive familie, da stort set al form for idræt kan dyrkes her. Bakkerne er et yndet område for en gåtur med hund/børn og måske fange en haletudse. Bakkerne danner også ramme om Halloween ... Bedst af alt så hilser vi på hinanden og her er ingen p-vagter.

Vi glæder os til at vise jer boligen, ring for fremvisning allerede i dag.