Gadstrupparken 14, 4621 Gadstrup

Hele 202 etage kvm. med fantastisk beliggenhed

Med udsigt til grønne træner og udsigt over mosen. Når du så oven i købet får et hus med samlet 202 kvm., får du det ikke meget bedre. Huset er fordelt med 101 kvm. bolig i st. plan og 101 kvm. i huset underetage, som her er registeret som kælder areal.

Gadstrupparken 14 ligger som sagt rigtig godt og udover den fantastiske udsigt og flotte natur ved åen og Gadstrup mose, bor man her midt imellem Børnehuset Hyldebo og Gadstrup skole, så for børnefamilien er beliggenheden helt i top.

I Gadstrup finder I et godt naboskab, hvor man hilser på hinanden. Foreningenslivet er særdeles godt, med både spejdere og FDF'er og til de unge mennesker er der ikke langt til ungdomsklubben. Du er hverken langt fra indkøb i den lokale dagligbrugs / Rema 1000 eller fra fitness som kan dyrkes ved Ramsøhallen, hvor her både er tennisbaner og fitnesscenter. Ved siden af Ramsøhallen ligger Gadstrup skole og SFO.
Har I hund kan den luftes lige om hjørnet ved den gamle sportsplads, hvor her også er en lille legeplads. Hunden kan løbe frit i den indhegnet hundegård. Du kan gå til stationen hvor "Lille Syd" kører mellem Roskilde og Næstved. Du er i Roskilde på kun 7 min. I Gadstrup er der fred og ro, men ikke langt fra noget.

Huset byder på en lys entré med videre adgang ind til en dejlig stue i direkte åben forbindelse til et charmerende køkken i lyse farver og med en stor køkkenø. Der er også plads til et stort spisebord og med udgang til stor lys udestue som kan nydes stort set hele året. Fra køkkenet kan du enten gå ned af trappen til underetagen, eller ud på den store balkon hvor både morgenkaffen og aftenteen kan nydes. Du kan også have en grill stående her så du nemt kan servere grillmad indenfor i tilfælde af regn. Fra balkonen kigger du direkte ud i naturen og de flotte træner. I stueplan er her også et badeværelse med lyse klinker og gulvvarme, samt et godt værelse med stor skabsvæg.

Kælderen eller skal man kalde det for husets underetage er utrolig lys og med haven som skråner går man direkte ud i baghaven fra kælderen. I haven er der en stor træterrasse som kan nydes i det gode vejr. I kælderen er der flere anvendelig disponible rum samt bryggers med brusekabine. Her er højt til loftet og meget lys som gør at arealet i kælderen er meget mere end kælder.

Haven er skøn og beliggende på den charmerende skrående grund. Flere farverige blomsterbede og terrasser gør at man virkelig nyder haven og beliggenheden.

Vi glæder os til at vise jer huset, ring for fremvisning allerede i dag.