Vestergade 14F, 4130 Viby Sjælland

Rækkehus fra 2021

Velkommen til Vestergade 14F.

Nybygget rækkehus fra 2021. Hvis istandsættelse, høje varmeregninger og mange timers havehold er lige dig så stop med at læse med!!! Boligen fremstår lys, flot og bedst af alt klar til indflytning.

Boligen er godt udnyttet med hensyn til m2. Her får I lys og indbydende fordelingsentré med trappe til 1.sal. Badeværelse med bruseniche. Stort dejligt lyst køkken alrum i åben forbindelse til stuen. Køkkenet er i lyse elementer og fuldt forsynet med hårde hvidevarer. Fra stuen er der udgang til flisebelagt vestvendt terrasse samt lidt have. Hele stueetagen er med gulvvarme.
1.salen består af repos. Badeværelse med bruseniche og gulvvarme. 3 gode værelser.

Energimærket siger A og ejendommen opvarmes med luft til vand varmesystem. Forhave, der giver mulighed for at nyde kaffen i morgensolen. Skur. Foreningen har et lille hyggeligt fællesområde til grill og leg, samt parkeringspladser.

Beliggenheden lader ikke meget tilbage at ønske sig. Her bliver I en del af et hyggeligt og centralt beliggende kvarter, En kort cykeltur for børnene til og fra skole. Her er desuden indkøbsmuligheder, gode offentlige transportforbindelser og flere daginstitutioner indenfor gåafstand af huset. Vi glæder os til at vise jer huset, ring for fremvisning allerede i dag.