Kildemarken 49, 4622 Havdrup

Indflytningsklar

Velkommen til Kildemarken 49.

Her er boligen til jer, der ikke gider løfte en finger. Det er yderst sjældent så flot og gennemført en bolig rammer markedet.

Kildemarken er en god og rolig beliggenhed i Havdrup. Her er I tæt på indkøb (Netto & Super Brugsen), off. transport samt institutioner mv. Havdrup Nyskov ligger lige bag boligen - et yndet sted for jer der gerne vil gå en tur i grønne omgivelser. Skolen og idræthallen ligger en lille kilometer væk. Når først man kender alle stistystemerne kommer man hurtig(ere) rundt i byen. Alt i alt bliver hverdagen nem herfra.

Super hyggelig og privat forhave der fungerer som en lille gårdhave, hvor morgensolen kan nydes. Carport samt skur. God udnyttet entré med gulvvarme. Flot og stort køkken-alrum. Køkkenet (HTH) er godt udnyttet med masser af skabsplads og fuldt forsynet med hårde hvidevarer. Spiseplads i forlængelse af køkkenet. Fra stuen er der adgang til smuk overdækket og flisebelagt terrasse. Her kan årstidernes skiften nydes i fulde drag. Vestvendt have, hvor solen kan nydes resten af dagen. Smukt og stilfuldt badeværelse med bruseniche, vaskemaskine og gulvvarme. Depotrum under trappen.
1.salen byder på 4 gode værelser samt badeværelse med badekar samt gulvvarme. Udnyttet loftsrum på 30 m2, der giver mulighed for et godt hobbyrum, teenagehybel eller lign.

Finish´en er hett i top og tankerne ledes hen på en nybygget bolig. Her er ganske enkelt ikke gået på kompromis nogle steder.

Boligen opvarmes med fjernvarme og sælgers forbrug sidste år lå på ca 7500,-. Energimærket siger A..

Bemærk venligst at overtagelse optimalt set er fra primo 2024. Vi glæder os til at vise boligen til jer - ring for fremvisning allerede i dag.