Hyldeblomsthaven 11, Havdrup, 4622 Havdrup

Indflytningsklart og gulvvarme i hele huset

Velkommen til Hyldeblomsthaven 11.

Her får I et halvt dobbelthus fra 2016 som er lige til at flytte ind i. Gulvvarme i hele huset og energimærke A - så ingen grå hår over høje varme-regninger. Haven er nem og overskuelig og vender helt rigtigt i forhold til solen. Overdækning og tilhørende skur.

Huset består af entre/bryggers. Stort dejligt køkken i åben forbindelse til stuen. Køkken er med spiseplads og udgang til terrasse. Et helt perfekt sted Værelse/kontor. Børneværelse samt forældresoveværelse. Stort dejligt badeværelse med bruseniche. Stue med kig til haven. Huset er fremstår i flot stand med god planløsning. Ideelt til parret der ønsker plads eller den lille børnefamilie.

Hyldeblomsthaven er godt placeret i Havdrup. Her er I tæt på alle hverdagens fornødenheder. Nyskoven er kun et par minutters gang fra boligen, det samme gælder indkøb, bus og tog. Placeringen er rolig. Havdrup har et super godt foreningsliv med masser af sociale arrangementer for børn og voksne. Byen har en god folkeskole samt flere institutioner, for ikke at nævne sportshallen. Vi glæder os til at vise jer boligen, ring for fremvisning allerede i dag.