Snoldelev Bygade 34, 4621 Gadstrup

Hus til nedrivning eller den store renovering

Velkommen til Snoldelev Bygade 34

Huset ligger med den mest fantastiske udsigt til grønne områder ved baghaven men huset trænger til mere end "en kærlig hånd"!

Ejendommen er opført i 1850 og rummer lidt over 100 m2 i halvandet plan. Grunden er på 700 m2. Huset opvarmes med naturgas og energimærket er D.

Snoldelev er en landsby 8 km. syd for Roskilde. Her kan I lægge den stressede hverdag bag jer, og trække den friske luft ind fra de skønne naturområder og markerne som omgiver byen. I byen finder I en stor Rema1000 samt integreret børneinstitution, mens skolen kun ligger 2 km. væk i Gadstrup. I får desuden et meget aktivt forenings-/idrætsliv og adgang til tog til både Roskilde og Køge. I kan være på motorvej på 10 minutter, og der er busforbindelse, kun et stenkast fra huset. I får 15 minutter i bil til Boserup Skov og Roskilde fjord.

Huset består af entré. Værelse. Køkken med spiseplads. Bryggers med brusekabine, separat gæstetoilet. Stue samt spisestue. Stuen er med skønt lysindfald fra begge sider. Her er plads til såvel tv-stue samt spisestue. Fra stuen der er udgang til haven samt trappe til 1. sal. 1. salen består af 2 værelser. En fin idé kunne være at etablere ovenlysvindue eller kvist på 1.salen, for på den måde at få en mere brugbar repos, lys samt udsigt. Haven er skøn og lidt kantet med ældre beplantning. Her er fin plads til ungerne og skønne hyggekroge.

Her er netop indlagt Fibernet.

Vi glæder os til at vise jer huset - ring for fremvisning allerede i dag.