Nymarken 1, Gammel Viby, 4130 Viby Sjælland

Flot Eurodanhus fra 2016 med 39 kvm. integreret carport og skøn have med flere terrasser

Velkommen til Nymarken 1 i Gammel Viby Sj.

Husets 145 kvm. er rigtig godt udnyttet som blandt andet ses ved at der blot er en hovedindgang så man undgår spildplads. Den er via et flot bryggers/teknikrum. Her er et dejligt køkken-alrum i sammenhæng med stuen hvor der også er mulighed for at komme ud på den store fliseterrasse. I alt fire gode værelser og to badeværelser. Det ene værelse er husets masterbedroom og har foruden adgang til eget badeværelse også et stort walk-in klædeskab.Et skønt hus med gulvvarme, masser af lys og utrolig velholdt.

Haven er skøn og grøn og der venter mange gode timer for hele familien herude. Dejlige terrasser gør at der tit er et spot i læ, sol eller skygge, alt efter hvad man foretrækker. Der er tilmed gjort klar til en pool med udskæringen i træterrassen.

Området er ganske fredeligt og derfor et godt og sikkert sted for børn at vokse op. Sikre stisystemer til forskellige aktiviteter der gør, at det ikke er kedeligt at vokse op her. Du har indenfor cykelafstand Viby Skole Bueager, dagtilbud og sportsfaciliteter. Her kan man gå eller cykle til det hele og er tæt på skønne stier, hundelegeplads og Klosterskov, hvor I kan spadsere langs Lavringe Å.
Derudover vil I i Viby finde alt, hvad I skal bruge i hverdagen i form af indkøbsmuligheder samt en togstation hvor I kan komme til og fra Roskilde.

Flot Eurodanhus fra 2016 med 39 kvm. integreret carport og skøn have med flere terrasser.

Ring allerede i dag såfremt I ønsker at se denne skønne ejendom.