Hovedgaden 6, 4622 Havdrup

Smuk murermestervilla, 187 etagemeter

Velkommen til Hovedgaden 6.

Ejendommen er opført i 1932 og fremstår i dag yderst præsentabel. Beliggenheden er central i Havdrup og alle hverdagens fornødenheder er i gå afstand fra boligen. Huset er til jer, der drømmer om mere herskabelige og charmerende rammer.

Ejendommen er løbende blevet renoveret og stilfuldt moderniseret og fremstår i dag indflytningsklar.

Indbydende entré med trappe til 1.salen. Smuk lys stue, der grænser op til nyere køkken alrum udført i stilfulde materialer, et godt mix af nyt, der passer godt ind i et ældre hus. I stueetagen er der lys fra alle verdenshjørner samt karnap ud mod gaden, hvor man kan følge med i byens liv. Lys kombineret med god loftshøjde skaber en helt unik stemning. På de kolde vinterdage sikres hyggen via brændeovnen. Lille vinterstue, der er blevet integreret i boligen, her kan der slappes af med en god bog og samtidig nyde lyset samt kigget til den smukke have. Fra vinterstuen er der udgang til aflukket terrasse.
1.salen byder på møblerbar repos. To gode soveværelser med loft til kip. Et af værelserne har udgang til balkon. Badeværelse med bruseniche. Gennem hele huset er der en fin rød tråd og stemningen er rolig.
Ud over de 121 m2 smukke bolig m2 får I 66 m2 god kælder. Kælderen er super anvendelig og bliver flittigt brugt. Her får I 3 gode disponible rum. Bryggers med vaskesøjle. Baderum samt gæstetoilet. Kælderen fremstår lys og tør.
Haven er et kapitel for sig. Den vender fuldstændig perfekt i forhold til sol og er ugeneret. Vestvendt terrasse. Plads til parkering på grunden.

Hovedgaden 6 er en fuldstændig særlig lille perle på en central spot i Havdrup. Vi glæder os til at vise jer huset. Ring for fremvisning allerede i dag.