Vibevej 10, 4130 Viby Sjælland

Villa i særklasse, gulvvarme

På en rolig villavej i hjertet af Viby Sjælland slår I dørene op til et hjem udover det sædvanlige. Med højt til loftet og kvalitet i særklasse er rammerne sat for jeres næste familieeventyr.
Villaen er gennemgribende renoveret siden 2005. Senest med det store anvendelige hobbyrum i 2019, samt nyt tag og den flot filsede facade i 2017. Indvendigt har renoveringen blandt andet resulteret i store, lyse rum, loft til kip og en gennemgående rød tråd af materialevalg, som sjældent ses i huse, der er ombygget over tid.
Fra det øjeblik I træder over dørtærsklen, er I ikke i tvivl om, at moderne, lækre løsninger og skarpe linjer er det gennemgående tema. I mødes af et åbent samtalekøkken med specieltilpassede elementer, der med sit åbne plan gør madlavningen til en integreret del af familielivet, som kan udfolde sig frit i det store stue/køkken-alrum. Stuens store vinduespartier inviterer haven indenfor, og den er en dejlig gæst med foranderligt udtryk årstiderne igennem. Etagen fuldendes af et værelse samt badeværelse og bryggers, bestående af tilpassede elementer i samhørighed med køkkenet.
Den speciallavede trappe til førstesalen, oplyses selv i de mørke vintermåneder af de store ovenlysvinduer. I føres op til en lys repos, der binder overetagens badeværelse og tre store værelser sammen. På badeværelset er der god plads til hele familien med to håndvaske og et badekar, hvor de lange bade bliver suppleret med varmt vand fra solfangeren på taget. Gennem det største værelse med tilhørende walk-in-closet, føres I ud på den franske altan, som lukker lyden af nattergalen ind på de varme sommernætter.
I sommermånederne kan I tage plads på én af havens tre sammenbyggede terrasser, og nyde udsigten over den stemningsfulde have, hvor æble- og blommetræer, ribs- og hindbærbuske og bede dækket af jordbærplanter fuldender jeres eget lille haveidyl.
Spadsér langs de åbne vidder en stille søndag, inden mandagen og hverdagen banker på. På mindre end ti minutters gang finder I byens indkøb og idrætshal, mens det er cyklen, som hurtigt fragter jer til skole og dagtilbud. I centrum finder I også togstationen, som på henholdsvis 8 og 35 minutter bringer jer til Roskilde og København