Vemmedrupvej 97, Vemmedrup, 4632 Bjæverskov

Godt begynderhus

Velkommen til Vemmedrupvej 97, en skøn villa i Vemmedrup. Huset er til jer der gerne vil have god plads både inde og ude. Og i forhold til hverdagens praktiske kabale, har børnene kun har få minutters gang til skole og SFO i forbindelse med Vemmedrupskolen. Nærmeste motorvejstilkørsel når I også let, og det samme gælder for Køge Centrum og Lellingeskoven. Dagligdagsindkøb er kun få minutter fra boligen.
Huset er opført i 1974 og fordeler sig på 134 m2 bolig samt 56 m2 carport/overdækning. Grunden er på 962 m2 og giver dejlig meget plads at boltre sig på. Så op med trampolin
og fodboldnet, pladsen er til det. Huset har en god planløsning og består af. Entré med plads til overtøj. Bryggers med vaske faciliteter og separat indgang, et praktisk rum for jer med børn og husdyr.
Stort dejligt køkken i åben forbindelse til spisestue og stue. Køkkenet har masser af skabsplads. Stuen er rummelig og dejlig lys. Fra stuen udgang terrasse med overdækning, således man kan sidde svalt på de varme sommerdage. Tre gode soveværelser - ét med eget walk-in. Stort badeværelse.
Boligen er rummelig og med et godt lysindfald. Sælger har boet her i små 20 år og nu skal huset have nye ejere, måske er det jer? Ring for fremvisning allerede i dag.