Hasselvej 10, 4622 Havdrup

God planløsning, beliggenhed og pris

Velkommen til Hasselvej 10.

Ejendommen er opført i 1974. Huset er på 157 m2 bolig + 26 m2 muret garage. (Endvidere carport). Grunden er 1080 m2 og haven er skøn med flot beplantning og frugttræer.

Planløsningen er ideel til børnefamilien. Entré, der er indbydende og rummelig. Værelses/børneafdeling bestående af 3 soveværelser samt badeværelse med bruseniche. 42 m2 stue med store vinduespartier ud mod haven. Her kan årstiderne nydes til fulde. På de varme sommerdage kan terrassedøren stå åben og ungerne kan løbe ind og ud. Den overdækkede terrasse giver muligheder for grill året rundt og tørvejr når de våde sommerdage indtræffer.
På de kolde vinterdage, kan I tænde op i brændeovnen og nyde hyggen inde døre. De store vinduespartier indfanger haven som et slags maleri på væggen. Fra stuen, adgang til flot køkken med spiseplads. Bryggers med vaskesøjle, håndvask og skabsplads. Bryggerset har ydermere egen indgang - praktisk for jer med hund og små børn. (også ideelt når man kommer med store indkøbsposer) Fra stuen adgang til forældre-soveværelse med eget badeværelse med badekar.
Alt i alt et smukt hjem, med ideel planløsning og stor dejlig have.
Hasselvej er en særdeles rolig beliggenhed - et rigtig lille smørhul. Her kan ungerne trygt lege på vejen. Institutioner og skole er alt sammen i gå afstand fra boligen. Indkøb samt offentlig transport er ligeledes i overkommelig afstand. Med andre ord bliver hverdagen herfra nem. Stisystemerne får jer nemt rundt i byen. Foreningslivet i Havdrup er godt.

Vi glæder os til at vise jer huset, ring for fremvisning allerede i dag.